Cautare....

joi, 24 martie 2011

Compuneri

          1)Redacteaza o compunere de 10-15 randuri in care sa-ti prezinti opinia despre necesitatea practicarii unui sport.
     In opinia mea, practicarea unui sport este necesara. Sportul este foarte sanatos pentru corpul si organismul nostru. Eu am practicat mai multe sporturi tenis de masa, volei si inot dar din lipsa de timp am intrerupt practicarea acestora. In acel timp simteam ca am foarte multa energie. Pur si simplu aveam alte perspective.
     Sunt de parere ca practicarea unui sport iti schimba ritmul vietii, iti ofera o doza in plus de energie, cu alte cuvinte te ajuta foarte mult.
          2)Redacteaza o compunere de 10-15 randuri in care sa prezinti un film care te-a impresionat.

     Desi nu obisnuiesc sa vizionez filme, acum ceva timp am vizionat Apocalypto. Un film care m-a impresionat, a avut un impact emotional foarte mare asupra mea. In jungla unde oamenii nu au conditii, un grup de bastinasi este atacat de alt grup. Unul dintre locuitorii tribului viseaza ca ceva rau se va intampla si cu cateva minute inainte sa actioneze isi ascunde sotia insarcinata si copilul intr-o groapa foarte adanca. El lupta langa grupul sau, isi pierde tatal si indura toate chinurile la care este supus si reuseste sa scape cu greu.
     M-a impresionat dragostea de tata si sot dar nu in ultimul rand puterea cu care a stat si a vazut cum capul tatalui sau este taiat, si el nu putea face nimic, a luptat cu toate puterile pentru a scapa din mainile barbarilor si a reusit sa se intoarca la copil si sotie.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu